طراحی و اجرای دکوراسیون رستوران
طراحی و اجرای دکوراسیون رستوران
رستوران رفتن را شاید بتوان بیشترین تفریح بیرون از منزل ما ایرانیان دانست. بسیاری از رستورانها و کافهها برای درآمدزایی بیشتر، به طراحی دکوراسیون و محیط داخلی خود اهمیت فراوانی میدهند. طراحی و اجرای دکوراسیون برای رستوران، تأثیر زیادی بر جذب مشتری دارد و زیباییهای آن، میتواند مانند یک گالری هنری تماشایی، مکان مناسبی برای دورهمی و قرارها باشد. در ادامه نکات مهمی که باید در طراحی و اجرای دکوراسیون رستوران، مورد توجه قرار داد را بررسی خواهیم کرد.
عناصر مهم در طراحی و اجرای دکوراسیون رستوران
طراحی داخلی رستوران شامل عناصر و یا المانهای خاصی است که توجه به هر کدام میتواند تفاوت زیادی را ایجاد کند. از رنگهای به کار رفته در دیوارها و کف گرفته تا چیدمان میز و صندلیها و یا سبک نورپردازی، در انرژی کلی بنا و نیز احساسی که در هنگام وارد شدن به آن حس میکنیم، تأثیرات عمیق دارد.
مهمترین عنصر در طراحی داخلی رستوران را شاید بتوان رنگهای به کار رفته در عناصر دانست. استفاده از رنگهای تیره میتواند حس دنج بودن را در بیننده القا کند و یا استفاده از رنگهای شاد و جیغ، بیشتر مخصوص رستورانهایی است که مشتریان جوانتر دارند. به علاوه استفاده از رنگهای روشن و ملایم، مخصوص رستورانهای خانوادگی است. مهندسان طراح با نظر گرفتن هر کدام از این جزئیات میتوانند سبک خاصی را القا کنند.
توجه به سبک رستوران
نکته مهم دیگر در طراحی و اجرای دکوراسیون رستوران، توجه به سبک ارائه شده در آن فضا است. سبک یا کانسپت، همان ایده کلی موجود در آن فضا است که معمولاً بر روی منو، غذاها و نیز نوع خدمات ارائه شده در کافه و یا رستوران میشود. به عنوان مثال طراحی دکوراسیون یک کافه جوانپسند با یک رستوران سنتی، به طور کلی تفاوت خواهد داشت. علاوه بر سبک، سلیقه محلی شهر مورد نظر و علاقه شخص مالک یا مدیر رستوران نیز در انتخاب المانها تأثیر دارد.
در طراحی دکوراسیون رستوران و کافه به چه مواردی باید توجه شود؟
به طور کلی در طراحی داخلی رستورانها و کافهها باید این موارد با دقت مورد بررسی قرار گرفته و توسط طراح و با سلیقه مشتری انتخاب و چیدمان شوند:
- سیستم گرمایش و سرمایش و تهویه هم در سالن تهیه غذا و هم در سالن سرو
- رنگآمیزی دیوارها و سقف
- طراحی نمای بیرونی رستوران
- طراحی و اجرای سرویسهای بهداشتی
- طراحی و چیدمان میز و صندلیها
- المانهای دکوری موجود در سالن با توجه به سبک
- نورپردازی
سخن آخر
مهمترین موضوعی که قبل از طراحی و اجرای دکوراسیون رستوران باید مورد توجه قرار گیرد، نوع سبک رستوران است. پس از انتخاب سبک گلی که به بسیاری از انتخابها طراحی جهت میدهد، میتوان طراحی را در مورد دیگر عناصر با توجه به رده سنی مشتریان، علاقه مدیر رستوران با تکیه بر کیفیت و جذابیت و زیبایی انجام داد.
طراحی و اجرای دکوراسیون رستوران یکی از تخصص های استودیو معماری خانه طرح وردین می باشد. این مجموعه تشکیل شده از معماران برجسته، طراحان حرفه ای و استاد کاران ماهر و مجرب بوده و با استفاده از تخصص و تجربیات مجموعه خانه طرح وردین می توانید به اهداف خود در راستای موفقیت شغلی برسید. جهت مشاوره طراحي و اجرا و همچنين عقد قرارداد می توانید با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید.
شماره تماس:
09122792898 مهندس عماد جلالی
09121715525 مهندس علی سیدی